Faaliyetlerimiz

09 Ara

"Enfeksiyon Hastalıklarından Korunma ve Tedavide Eczacı-Viral Hepatitler-Gastrointestinal Sistem Enfeksiyonlarında Eczacının Rolü-İdrar Yolu Enfeksiyonları" Konulu MİEP düzenlendi

9 Aralik 2017 Cumartesi günü odamızda Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden Doç.Dr.Mesut Sancar'ın sunum yaptığı  "Enfeksiyon Hastalıklarından Korunma ve Tedavide Eczacı-Viral Hepatitler-Gastrointestinal Sistem Enfeksiyonlarında Eczacının Rolü-İdrar Yolu Enfeksiyonları" Konulu MİEP düzenlenmiştir.
16 Kas

Yönetim kurulumuz Türk Eczacıları Birliği 41.Olağan Büyük Kongresi’ ne katıldı.

16-19 Kasım 2017’ de Yönetim kurulumuz Türk Eczacıları Birliği 41.Olağan Büyük Kongresi’ ne katıldı.
24 Eki

"BENZERSİZ" filmi senarist ve yönetmeni Ecz.İlker Sarı ile birlikte film gösterimi düzenledik

24/10/2017 Osmaniye Eczacı Odası olarak bizlere bambaşka bir film deneyimi sunan, filmi yazıp yöneten Ecz. İlker Sarı bey ile Benzersiz Filmi’ ni izledik. Kendisine katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz.
Page 1 of 17