13. Türkiye Eczacılık Kongresi

21 Ara

13. Türkiye Eczacılık Kongresi

Türk Eczacıları Birliği (TEB) tarafından 1980 yılından bu yana iki yılda bir düzenlenen Türkiye Eczacılık Kongresi’nin bu yıl 13. sü gerçekleşti. “60 YILDIR HEP BİRLİKTE, GELECEĞE GÜVENLE!” teması ile İstanbul’da gerçekleşen kongreye yönetim kurulumuz ve eczacı meslektaşlarımız katıldı. Eğitim panelleri tartışma panelleri düzenlenerek eczacılık mesleğinin sorunları ve çözümleri gündeme getirildi.

Smart Eczane projesinin ülkemizde yaygınlaşması ve eğitim programına katkı veren Dr. Arıjana MESTROVIC ve Mıchael ROUSE' a Yüksek Haysiyet Divanı üyemiz Ecz. Zeki ÖZGEN Osmaniye Eczacı Odası adına teşekkürlerini iletmiştir.

GSS Müdürü kongrede yaptığı konuşmada TEB ile protokol sürecinde çok iyi görüşmelerinin geçtiğini, önümüzdeki süreçte eczacıların ekonomik iyileştirmelerinde katkı sağlayabileceklerinin bilgisini verdiler.

Okunma 768 defa Son Düzenlenme Salı, 10 Ocak 2017 15:10