Klinik Eczacılık ve Farmasötik Bakım Konulu MİEP

02 Mar

Klinik Eczacılık ve Farmasötik Bakım Konulu MİEP

02-03 Mart 2017- Klinik Eczacılık ve Farmasötik Bakım konulu meslek içi eğitim programının üçüncü ve son aşaması odamızda yapıldı. Eğitimde;   Klinik Uygulamalarda Eczacıların Antibiyotiklerle İlgili Bilmesi Gerekenler, Üst Solunum Yolu Enfeksiyonlarının Tedavisinde Eczacının Rolü, Antibiyotikler, klinik kullanımları ve genel ilaç bilgisi, Akılcı Antibiyotik Kullanımında Hasta Eğitimi ve İzlemi konuları anlatıldı.

Okunma 499 defa