Reçete Tevzi Sistemi Bilgilendirme Eğitimi

07 Eyl

Reçete Tevzi Sistemi Bilgilendirme Eğitimi

TEB tarafından düzenlenen Reçete Tevzi Sistemi Bilgilendirme Eğitimi'ne tevzi komisyonu üyemiz Ecz. İbrahim Burak ÖZKAN ve personelimiz Halil İbrahim İNCE katıldılar.

Bu toplantıda reçete tevzi sistemi işleyişi ve sistem üzerinde yapılan değişiklikler hakkında bilgi verildi. Eğitimde aynı zamanda TEBEOS eczane otomasyon sistemleri üzerinden reçete aktarımlarının nasıl yapıldığına dair bilgilendirme ve uygulamalarda anlatılmıştır.

Okunma 508 defa Son Düzenlenme Çarşamba, 26 Ekim 2016 15:57