Smart Eczane / Astım / KOAH toplantısı

16 Ağu

Smart Eczane / Astım / KOAH toplantısı

Türk Eczacıları Birliği'nde gerçekleşen Smart Eczane / Astım / Koah toplantısına Oda Genel Sekreterimiz Ecz.Sibel BİLİK, Koordinatör Eczacı olarak Ecz.Zeynep SÖNMEZ, Ecz. İ. Çağlar Gök, Ecz. Esra YILDIRIM ve Ecz.Kübra EFENDİOĞLU Eğitimci eczacı olarak katıldılar.

Türk Eczacıları Birliği tarafından yürütülmekte olan Smart Eczane Projesi’nin Astım / KOAH’la ilgili eğitimleri, 2015 yılı Nisan ayında düzenlenen eğitici eğitimi ile 8 eczacı odamızda başlamıştı. Arkasından Mayıs - Ekim 2015 tarihleri arasında Antalya, Batman, Edirne, Eskişehir, Hatay, Konya, Manisa ve Samsun Eczacı Odalarından 254 eczacımız, bölge koordinatörü ve eğitici 24 eczacı meslektaşımızdan Sürekli Mesleki Gelişim ve Astım / KOAH alanında eğitim almışlardı.

Smart Eczane Projesinin, ülke genelinde tüm eczanelere yaygınlaştırılması için eğitici eczacı yetiştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen Sürekli Mesleki Gelişim ve Astım / KOAH Eğitici Eğitiminin ikinci ayağı bugün Ankara’da başladı. 9 - 18 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek eğitici eğitimi programına, 36 eczacı odasından 160 eczacı katılım sağlayacak. Kasım ayında gerçekleştirilmesi planlanan üçüncü ayağında ise, ülke genelinde 54 eczacı odamızın tamamı eğitici eczacı eğitimini almış olacak.

Okunma 448 defa Son Düzenlenme Çarşamba, 26 Ekim 2016 12:45