1 Temmuzda Yürürlüğe Girecek İş Güvenliği Mevzuatı

14 Haz

1 Temmuzda Yürürlüğe Girecek İş Güvenliği Mevzuatı

Türk Eczalar Birliği'nin OSGB hizmet çalışması sayfamızda daha önce (10 HAZİRAN - 14HAZİRAN) tarihlerinde yayınlanmıştır.

TEB'in önerdiği firmayla anlaşma yapmak isteyenler başvuru formunu doldurup ilgili firmayla iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Ayrıca odamızda farklı firmalardan tekliflerde gelmiştir.

Farklı firmaların tekliflerini değerlendirmek isteyen arkadaşlarımız aşağıda yayınladığımız firma tekliferinden fikir alabilirler.

ECZACIBAŞI FİYAT TEKLİFİ

İNCE ESEN FİYAT TEKLİFİ