2016 Yılı SGK Sözleşme Yenileme İşlemleri

20 Nis

2016 Yılı SGK Sözleşme Yenileme İşlemleri

2016 Yılı SGK sözleşmeleri odamıza gelmiştir. 28 NİSAN 2016 PERŞEMBE günü mesai bitimine kadar sözleşmelerin imzalanıp odamıza teslim edilmesi rica olunur.

Sözleşme imzalamaya gelirken eczacılarımızın kaşelerini getirmeleri ve 2015 Yılı satış hasılatlarını gösteren EK-5 Formu’nun vergi dairesinden onaylı ASLI gerekmektedir.

Sözleşme için gerekli evraklar şunlardır:

7.13. Sözleşmenin yenilenmesi halinde;

• Değişiklik olması halinde ruhsat fotokopisi,
  • Mükellefin bağlı olduğu vergi dairesinden alınan bir önceki yıl hasılatını gösteren onaylı form,(2015 yılı Satış Hasılat Formu Aslı)
  • Bölge Eczacı Odasından onaylı sözleşme metni,
  • Örnekleme metodu ile inceleme istenmemesi halinde bunu belirten dilekçe,
  • Eczacı odasından alınan yeni tarihli “Sözleşmeye Engel Yoktur” belgesi,

İle birlikte Kuruma bir dilekçe ile ibraz edilecektir. (Dilekçe örneği aşağıdadır)

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

Sözleşme Fiyatları İskonto Oranlarına Göre Belirlenmiş Olup, Aşağıda Bilgilerinize Sunulmuştur.

Sözleşme Fiyatları İskonto Oranları

Dilekçe Örneği