2017 Cezaevi Sözleşmeleri Odamıza Gelmiştir

15 May

2017 Cezaevi Sözleşmeleri Odamıza Gelmiştir

KIYMETLİ MESLEKTAŞLARIMIZ;

2017 Cezaevi Sözleşmeleri Odamıza Gelmiştir. Sözleşmelerin 17 Mayıs Çarşamba günü mesai bitimine kadar imzalanıp, odamıza teslim edilmesi gerekmektedir.

Her kurum için ayrı sözleşme imzalanması gerekmekte olup, 1 adet sözleşme fiyatı  50 TL’ dir.

Sözleşme yenileyecek veya ilk kez sözleşme yapacak olan meslektaşlarımızın sözleşme ekinde teslim etmesi gereken belgeler aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Sözleşme yenileyecek meslektaşlarımızın aşağıdaki belgeleri sözleşme ekinde teslim etmesi gerekmektedir.

1-   Değişiklik olması halinde ruhsat fotokopisi

2-   Mükellefin bağlı olduğu vergi dairesinden alınan bir önceki yıl  hasılatını gösteren onaylı form

3-   Bölge Eczacı Odası’ndan alınan sözleşme metni

4-   Eczacı Odası’ndan alınan yeni tarihli “ Sözleşmeye Engel Yoktur” belgesi

5-   Kurumla sözleşme yapmak istediğini belirten dilekçe (Odamızdan temin edilecektir)

İlk kez sözleşme imzalayacak meslektaşlarımızın aşağıdaki belgeleri sözleşme ekinde teslim etmesi gerekmektedir.

1-   Kimlik Fotokopisi ( T.C numarası ile birlikte)

2-   Ruhsat Fotokopisi

3-   İmza Sirkülerinin noter onaylı örneği

4-   Bölge Eczacı Odası’ndan alınan sözleşme metni

5-  Mükellefin bağlı olduğu vergi dairesinden alınan bir önceki yıl hasılatını gösteren onaylı form ( yeni açılan eczaneler hariç)

6-   Eczacı Odası’ndan alınan yeni tarihli “ Sözleşmeye Engel Yoktur” belgesi

7-   Kurumla sözleşme yapmak istediğini belirten dilekçe (Odamızdan temin edilecektir.)

Okunma 451 defa