Adana SGK Duyurusu: "Vefat Eden Hekimler" Hk

29 Haz

Adana SGK Duyurusu: "Vefat Eden Hekimler" Hk

Adana Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Sağlık Sosyal Güvenllik Merkezi' nden gelen "VEFAT EDEN HEKİMLER HAKKINDAKİ" yazı aşağıdadır.

Sözleşmeli Eczanelerin reçete kayıtları esnasında doktor bilgilerini girerken, gerek hekim bilgileri gerekse sağlık tesisi bilgilerini kontrol ederek işlemlerini tamamlamaları konusunda daha hassas davranmaları önemle duyurulur.

Okunma 363 defa Son Düzenlenme Perşembe, 29 Haziran 2017 12:52