AFAD Ödenekleri Güncellenmiştir

AFAD Ödenekleri Güncellenmiştir

(0 oy)
yazı boyutu

AFAD reçetelerinin zamanında incelenmesi ve ödenmesiyle ilgili mart ayında AFAD başkanlığı ziyaret edilmiş ve konuyla ilgili Türk Eczacıları Birliği’nde basın açıklaması yapılmıştı.

Bu görüşmeler sonucunda reçete kontrollerinde olumlu gelişmeler olmuştur.Ödeneklerin hızlandırılması için odamızın ve TEB’in çalışmaları devam etmektedir. Kasım 2015 dönemi için AFAD’ a gelen reçeteler için il müdürü ile görüşülüp ödenek istenmiştir.

Gelecek olan ödeneklerin eczacılarımızın hesabına hızlı bir şekilde geçebilmesi için; her ay AFAD’a fatura kesen eczanelerin vergi dairesine borcu olup olmadığına dair yazılı bilgileri AFAD İl Müdürlüğü’ne elden veya osmaniyemdr@afad.gov.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

AFAD' a vergi borcu yoktur yazısı sadece vergi dairesine olan borçlar içindir, SSK ve Bağkur prim borçları AFAD' a gönderilmeyecektir. (Vergi borcu olan meslektaşlarımızın bu borçlarını AFAD faturaları ile mahsup edebileceklerdir.)

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

Okunma 500 defa Son Düzenlenme Perşembe, 27 Ekim 2016 21:14