AFRİN VATANDIR...

(0 oy)
yazı boyutu

Afrin Vatandır.
       Türkiye Cumhuriyeti sadece iki şeye güvenir. Biri millet kararı, diğeri en elim ve güç şartlar içinde dünyanın takdirlerine hakkıyla layık olma niteliğini kazanan ordumuzun kahramanlığı. Bu iki şeye güvenir. Bu ordular tarihte benzeri görülmemiş kahramanlıklar, fedakârlıklar göstermiştir. Şanlı zaferler kazanmıştır. Millet ve memleketin gerçekten minnet ve teşekkürüne hak kazanmıştır.  Dünyanın hiç bir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz, daha sağlam bir askere rast gelinmemiştir. Sizin gibi komutanları, subayları, er ve erbaşları olan bir milletin yabancı eller altında köle olması mümkün değildir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Tüm Mehmetçiklerimizin gittikleri gibi dönmeleri ümit ediyoruz.Dualarımız Tüm silahlı kuvvetlerimiz ve Afrin’ deki Mehmetçiklerimizledir.Allah yâr ve yardımcıları olsun..

Osmaniye Eczacı Odası

Okunma 87 defa Son Düzenlenme Cuma, 26 Ocak 2018 16:52