Cezaevi Kütüphaneleri İle İlgili Önemli Duyuru

Cezaevi Kütüphaneleri İle İlgili Önemli Duyuru

(0 oy)
yazı boyutu

Mart ayının son haftası kütüphane haftası olarak kutlanmaktadır. Biz de bu anlamlı haftada sosyal bir sorumluluk üstlenerek cezaevi kütüphanelerine kitapla katkı vererek kütüphanelerini zenginleştirmek istiyoruz.

Meslektaşlarımızdan bu projeye kitap bağışlayarak katkı vermek isteyenlerin,kitapları en kısa zamanda odamıza teslim etmesini rica ederiz.

NOT: Kitaplar ansiklopedi ve temel eğitim niteliğinde olmayıp; güncel roman, kişisel gelişim, felsefe ve psikoloji vs. niteliğinde olması tavsiye olunur.
Okunma 357 defa Son Düzenlenme Perşembe, 27 Ekim 2016 19:04