Eczanelerdeki Miadı Geçmiş İlaçların İmha Edilmesi

26 Haz

Eczanelerdeki Miadı Geçmiş İlaçların İmha Edilmesi

2015 yılında İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ tarafından eczanelerimizde tespiti yapılıp tutanağı geçen miadı geçmiş ilaçların imha işlemleri için odamız ÇE-KOOP ile anlaşmıştır.

Oda kanalı ile miadı geçmiş ilaçları imhaya göndermek isteyen meslektaşlarımızın 2 AĞUSTOS SALI günü mesai bitimine kadar odamıza eczane isimlerini ve atık ilaç miktarlarını yazdırmaları gerekmektedir, ilaçların odaya teslimi ve nakliye işlemleri ile ilgili daha sonra ayrıca duyuru yapılacak olup şimdilik sadece eczane ismi ve atık ilaç miktarı odaya bildirilecektir.

Bilgilerinize sunarız.

Okunma 717 defa Son Düzenlenme Cuma, 28 Ekim 2016 00:06