Güncellenmiş Tevzi Komisyonu Çalışma Raporu

15 Oca

Güncellenmiş Tevzi Komisyonu Çalışma Raporu

01) Reçete onayları takip eden ayın 1’i ile 15’i arasında yapılacaktır.

02) Sıraya girip, protokol hükümlerini kabul eden eczane reçete seçme hakkına sahip değildir. Protokol hükümleri gereğince bütün reçeteleri limiti dahilinde karşılamakla yükümlüdür.

03) Tevzi reçeteleri tarih ve numara sırasına göre karşılanacaktır.

04) Onaya gelen eczane faturanın fotokopisi ve icmal listesinin fotokopisini birlikte getirecektir.

05) İki ay üst üste aynı gruptaki limit aşımı ikinci dilekçeleri kabul edilmeyecektir.

06) Fatura limitleri ait olduğu ay içinde geçerlidir, yıllık olarak değil aylık olarak değerlendirilecektir.

07) Tevzi Komisyonu ayda bir toplanır.

08) Limiti dolmadan önce bölünemeyen tek reçeteyle limit aşımı mevcut ise dilekçeyle kabul edilecektir. Bölünemeyen reçeteden sonra o ay içerisinde reçete kabul edilmesi halinde onaylanmayacaktır.

09) Limit aşımlarında odamızın web sayfasında formlar ve dilekçeler bölümünde bulunan "limit aşım dilekçesi" doldurulacaktır. Ayrıca dilekçe yazılmayacaktır.

10) Reçete icmal onayı yapılmadan fatura kesilmeyecektir.

11) Limitlerin aşılmaması adına, limit takibinden sorumlu eczacıları gösteren tevzi komisyonunun oluşturduğu görev dağılımı aşağıdadır.

BÖLGE ECZACI ECZACI
CEZAEVİ Betül ÖZBEK Ahmet GÜRBÜZ