İş Bankası Sözleşmesini Yenilemeyen Eczaneler Hakkında

27 Eyl

İş Bankası Sözleşmesini Yenilemeyen Eczaneler Hakkında

KIYMETLİ MESLEKTAŞLARIMIZ;

Odamıza Türk Eczacıları Birliği'nden gelen duyuru aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

İlgili yazıda; İş Bankası yetkilileri tarafından  yapılan bildirimde halen sözleşme yenileme işlemlerini tamamlamamış eczanelerin olduğu, ivedilikle sözleşme yenileme işlemlerini tamamlamaları gerektiği aksi takdirde 06.10.2017 tarihi itibari ile ekranlarının kapatılacağı bildirilmiştir.

İş bankası ile sözleşme yenileyecek ve ilk defa sözleşme yapacak üyelerimizin sözleşme formları Odamızda toplanacaktır.Sözleşme taleplerinizi 28 Eylül 2017 Perşembe( Yarın) mesai bitimine kadar odamıza iletmenizi rica ederiz.

Okunma 110 defa Son Düzenlenme Çarşamba, 27 Eylül 2017 15:58