Kınama

Kınama

(0 oy)
yazı boyutu

Son günlerde nöbetçi eczanelere yönelik soygun ve darp olayı maalesef artmıştır. Kadirli ilçemizde, nöbetçi eczanemiz gece 02:37’de biri sopalı diğeri silahlı 2 kişi tarafından basılıp, eczacı ve çalışanı darp edilip 1.500 TL para alınarak soyulmuştur.

7 gün 24 saat kesintisiz sağlık hizmetini fedakârca vermeye çalışan eczacı meslektaşlarımızın, özellikle nöbet hizmetini can ve mal güvenliği kaygısı taşımadan sürdürebilmeleri adına yetkililerin gerekli tedbirleri ivedilikle almalarını istiyoruz.

Bu çirkin saldırıyı kınıyor, basta meslektaşımız olmak üzere tüm eczacı meslektaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Osmaniye Eczacı Odası

Okunma 362 defa Son Düzenlenme Perşembe, 27 Ekim 2016 20:59