MEDİKAL FATURA TESLİMİ İÇİN GEREKLİ OLAN ÜST YAZI VE KLASÖR SIRTI ÖRNEĞİ HK.

10 Kas

MEDİKAL FATURA TESLİMİ İÇİN GEREKLİ OLAN ÜST YAZI VE KLASÖR SIRTI ÖRNEĞİ HK.

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZ;

MEDİKAL FATURALARI KURUMA TESLİM EDERKEN AŞAĞIDAKİ ÜST YAZI ÖRNEĞİNİN ÇIKTI ALINARAK, HER FATURANIN ÜZERİNE BU ÇIKTININ DOLDURULARAK EKLENMESİ;

AYRICA FATURA TESLİMİNDE KULLANILAN  İNCE-TELLİ-SİYAH KLASÖRLERİN SIRTI İÇİN HAZIRLANAN EKTEKİ BELGEYİ ÇIKTI ALIP , KESEREK KLASÖR SIRTINA YAPIŞTIRMANIZ GEREKMEKTEDİR  .BİLGİLERİNİZE..

EK-6/6

ECZANE SÖZLEŞMESİ DÖNEM FATURA TESLİM ÜST YAZISI

Kurumunuz tarafından sağlık hizmetleri karşılanan Genel Sağlık Sigortalısı ve bakmakla yükümlü olduğu kişiler ile ikili sosyal güvenlik sözleşmeleri çerçevesinde sağlık hizmetleri Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından karşılanan kişiler adına sözleşmeli/protokollü sağlık hizmeti sunucuları tarafından reçete ve sağlık raporu ile ihtiyaç gösterilen malzemelerle ilgili Kurumunuz ile Eczanem arasında …/…/…… tarihinde imzalamış olduğum, Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden Tıbbi Malzemelerin Temini Sözleşmesi hükümlerine istinaden temin ettiğim fatura muhteviyatlarının …………. Bankası ………… şubesi …….. hesap numarasına ödenmesini arz ederim.

Eczane İsmi:

Eczane Mesul Müdürü Adı ve Soyadı: Eczane Adresi:

Tarih ve İmza:

Ekler: 1- İcmal Listesi