ODAMIZDAN ÇUVAL VE POŞET TEMİNİ HK.

17 Kas

ODAMIZDAN ÇUVAL VE POŞET TEMİNİ HK.

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZ;

Sosyal Güvenli Kurumu’ na fatura tesliminde kullandığımız çuval ve hastaya ilaç teslim ederken kullandığımız poşetlerin teminini artık odamızdan gerçekleştirebilmeniz için çalışmalarımız tamamlanmıştır. Çuval ve poşetin KDV dahil fiyatları aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

ÇUVAL  1 ADET FİYATI KDV DAHİL  2.50 TL’ DİR.

POŞET  1 KG FİYATI KDV DAHİL  9.00 TL’ DİR.

NOT: POŞETLER 20’ ŞER KİLOGRAMLIK PAKETLER HALİNDE SATIŞA SUNULMAKTADIR.  1 PAKETTE 20 KİLOGRAM POŞET BULUNMAKTA OLUP; POŞET ALMAK MESLEKTAŞLARIMIZ MİNİMUN 20 KG VE KATLARI ŞEKLİNDE ODAMIZDAN TEMİN EDEBİLİRLER.

Okunma 158 defa