Odamızın Yeni Komisyon Üyeleri Belirlendi

04 Eki

Odamızın Yeni Komisyon Üyeleri Belirlendi

KIYMETLİ MESLEKTAŞLARIMIZ;

Daha önce yaptığımız duyuruya istinaden; komisyonlarda görev almak isteyen meslektaşlarımızın dilekçeleri yönetim kurulumuzca değerlendirilerek yeni komisyon üyeleri belirlenmiştir.

Komisyonlara katılarak görev almak isteyen meslektaşlarımızın başarılı olacağına yürekten inanıyor, katılıp katkı veren meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Okunma 309 defa Son Düzenlenme Çarşamba, 04 Ekim 2017 11:53