Renkli Reçetelerin Teslimi İle İlgili Önemli Duyuru

05 Nis

Renkli Reçetelerin Teslimi İle İlgili Önemli Duyuru

KIYMETLİ MESLEKTAŞLARIMIZ;

17 Mart tarihine kadar olan renkli reçeteler eski usulde hazırlanıp teslim edilecektir.Sağlık müdürlüğüne kullanıcı adı ve şifreleri henüz ulaşmadığından ve excel tablosunda verilen ilaç ve miktarları yer almadığından, reçetelerim listesinde reçete no kısmına tıklanınca çıkan reçete çıktılarının da döküme eklenmesi gerekmektedir.

Renkli reçetelerin sağlık müdürlüğüne teslimi sırasında, renkli reçete sisteminden reçetelerim bölümüne girilerek, sağ üst köşedeki işlemler menüsünden excele aktar başlığında çıkan tablo satır araları düzeltilerek çıktı alınıp kaşelenip imzalanarak müdürlüğe teslim edilecektir.

Okunma 844 defa Son Düzenlenme Çarşamba, 05 Nisan 2017 12:37