Smart Eczane Eğitimi İle İlgili Önemli Duyuru

02 Eyl

Smart Eczane Eğitimi İle İlgili Önemli Duyuru

Smart Eczane / Astım / KOAH eğitimi, projenin ulusal bazda gerçekleşeceğinden dolayı isteyen üyelerimize yapılacaktır.

Yapılacak eğitim ve gerekli diğer prosedürler sonrası Sağlık Bakanlığı tarafından sertifika verilecektir. Verilecek bu sertifika ileriki dönemlerde mesleki yetkinlik ve meslek hakkımız için büyük önem arz etmektedir.

Eğitim programına katılmak isteyen üyelerimizin 09 Eylül 2016 tarihine kadar odamıza kayıt yaptırması gerekmektedir. Eğitim tarihleri ve yerleri sonradan bildirilecektir.

Bilgilerinize sunulur.

Ecz. Sibel BİLİK