SUT Eki Güncel EK-4/D Listesi Hakkında

25 Eki

SUT Eki Güncel EK-4/D Listesi Hakkında

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından,  Sağlık Uygulama Tebliği’nin 4.1.6-(5) numaralı maddesinde yer alan, “Kurumca katılım payından muaf tutulan hastalıklar, hastalıkları tanımlayan ICD-10 kodları ve bu hastalıklarda kullanılacak ilaçların yer aldığı EK-4/D Listesi, “Hasta Katılım Payından Muaf İlaçlar Listesi” (EK-4/D) olarak Kurumun resmi internet sitesinde yayımlanır.” Hükmüne istinaden,  “Hasta Katılım Payından Muaf İlaç Listesi (EK/4-D)” yayınlanmıştır.

Kurum duyurusu ve Ek Liste duyurumuzun ekinde yer almaktadır.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

Okunma 181 defa