TEB 41.Olağan Büyük Kongresi’ne Katılmak İsteyen Meslektaşlarımız Hk.

13 Eki

TEB 41.Olağan Büyük Kongresi’ne Katılmak İsteyen Meslektaşlarımız Hk.

KIYMETLİ MESLEKTAŞLARIMIZ;

16-19 KASIM 2017 (Perşembe-Pazar) günlerinde Ankara JW Marriot  ve Point Otel’de  Türk Eczacıları Birliği 41.Olağan Büyük Kongresi yapılacaktır. Seçim döneminde söylediğimiz gibi listemizden seçilen kongre delegeleri ve yönetim kurulu üyeleri masraflarını kendileri karşılayacaktır. Listemizden 4 delegemiz olduğu için; 4 meslektaşımızın konaklama ve gidiş dönüş uçak bileti masrafı oda bütçesinden karşılanacaktır.

Kongreye katılmak isteyen meslektaşlarımızın ilçe ve il temsilcilerimize ismini yazdırmaları gerekmektedir. TEB kongresine katılacak 4 üyeler; 2 Osmaniye-merkez, 1 Kadirli,  1 Düziçi-Bahçe ve diğer ilçelerden toplanan taleplerden kura ile seçilecektir. Ayrıca kuraya katılacak meslektaşlarımızın daha önce odamızın düzenlediği bölgelerarası toplantı, kongre gibi oda tarafından masrafı karşılanmış bir etkinlikte bulunmamış olması gerekmektedir.

Kongreye katılmak isteyen meslektaşlarımızın il-ilçe temsilcilerimize 16 Ekim 2017 Pazartesi mesai bitimine kadar isim yazdırmaları rica olunur.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.