Vali Celalettin Cerrah Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nden Çıkan Reçeteler

22 Şub

Kıymetli Meslektaşlarımız;

Vali Celalettin Cerrah Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde bulunan 18 hastanın reçetelerini karşılamak için odamıza isim bildiren eczaneler arasından kura sonucu belirlenen eczane sırası ektedir.

Uygulama 23 Şubat 2016 Salı günü başlayacak olup, reçete karşılamaya yönelik dikkat edilmesi gereken hususlar aşağıda belirtilmiştir.

1. Eczane limiti 1.000 TL (bintürklirası) dir.
  2. Saat 12.00’a kadar okunan reçeteler saat 16:00’ a kadar, öğlen sonu okunan reçeteler takip eden gün sabah saat 10.00’ a kadar kuruma teslim edilmelidir.
  3. Sıraya giren eczane, reçete alım ve ilaç teslimini kendi personeliyle yapacaktır.
  4. Limiti dolan eczanenin reçetelerle birlikte (e-reçete ise reçete çıktısı ile) odamıza fatura onayı için gelmesi gerekmektedir.
  5. Sıraya girmek isteyen eczane listenin sonuna eklenir.
Okunma 488 defa Son Düzenlenme Perşembe, 27 Ekim 2016 14:47