Vinalac Immunitum 30 Tablet Adlı Ürünün 1276 Seri Numaralı Partisine Uygulanan 3. Sınıf B Seviyesinde Geri Çekme İşlemi Hakkında

16 Oca

41.A.00.00955
16.01.2018

BÖLGE ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA,

Birliğimize Er-kim İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den gelen ve ekte yer alan 10.01.2018 tarihli yazı ile;

"Farmasötik ve Tıbbi Müstahzar, Madde, Malzeme ve Terkipleri ile Bitkisel Preparatların Geri Çekilmesi ve Toplatılması Hakkında Yönetmelik"e göre 3. sınıf B seviyesinde (eczane, ecza deposu.) geri çekme işlemi uygulanması kararı alındığı bildirilmektedir.

Bilgilerinizi ve eczane stoklarında bulunan söz konusu ürünlerin, ilgili depolar aracılığıyla Er-kim İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye iade edilmesi hususunun tüm üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim.

Ecz. Arman ÜNEY

Firma yazısı için tıklayınız.