Yardımlaşma Sandığı Kredi Faizleri ve Ecza Kooperatifi Destek Kredisi Hk.

17 Oca

Yardımlaşma Sandığı Kredi Faizleri ve Ecza Kooperatifi Destek Kredisi Hk.

(0 oy)
yazı boyutu

40.A.00990
16.01.2018

BÖLGE ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Piyasa koşullarındaki değişim, bankaların kredilere yönelik faiz uygulamasında ki artış sonucunda, Sandık kaynaklarının etkin yönetimi sağlayabilmek ve korumak amacıyla, Üyelerimize kullandırılan kredilerin; kullandırım faiz oranı, aylık %1,15 olarak yeniden belirlenmiştir.

Ecza Kooperatifleri ile daha etkin çalışmak isteyen meslektaşlarımızın talebi doğrultusunda; Ecza Kooperatifi Destek Kredisi revize edilmiştir. Ödeme seçenekleri ise 6 ay ödemesiz, 12 ay ödemeli toplam 18 ay vade ve 12 ay ödemesiz, 12 ay ödemeli toplam 24 ay vade ile 10.000,00.TL limitli olarak kullandırılacaktır.

Türk Eczacıları Birliği Yardımlaşma Sandığı'ndan T.İş Bankası aracılığıyla kullandırılacak kredi oranları ve kredi ödeme tablosu yeniden düzenlenmiştir. Bilgilerinizi saygılarımla rica ederim.

Ecz.Mehmet İbrahim Özkol
Sayman

Kredi ödeme planına ulaşmak için tıklayınız.