Son Kullanma Tarihi Yaklaşan İlaçların Eczane Ekonomisine Kazandırılması

Değerli meslektaşlarımız eczanelerimiz için salgın sürecinde daha da ciddi bir sorun haline gelmeye başlayan son kullanma tarihi yakın ilaçların ihtiyacı olan eczanelerimiz arasında takasını sağlayacak olan takas uygulamamız web sitemizde yayına alınmıştır.

Maddi ve çevre kirliliği başta olmak üzere gibi bir çok yönden ciddi geri kazanımları olacak takas işlemleri için web sitemize üye girişi kısmından kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak (kullanıcı adı ve şifrenizi odamızdan öğrenebilirsiniz) takas ilanları sekmesi altındaki ilanları görebilir, kendi ilanlarınızı oluşturabilir ve istediğiniz ürünler için alarmlar kurabilirsiniz. Satın almak istediğiniz ürünün  sahibi olan eczane ile iletişime geçerek takas işleminizi  yapabilirsiniz. (Ücret, fatura ve ürünlerin transferi eczacıların sorumluluğundadır.)

Değerli meslektaşlarımız takas ilanları bölümünde işlem yapabilmek, mevcut ilanları görebilmek  için Eczane Destek Uygulaması Hakkında Protokolünün her sayfasına kaşe imza yaparak  ve tarih yazarak odamıza ulaştırmanız gerekmektedir. Üyelik sözleşmesinin imzalanmasının ardından sistemi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Eczane Destek Uygulaması Hakkında Protokolünü ektedir.

Ek dosya için tıklayınız...

09 Mart 2021 - Okunma Sayısı : 4148