LÖSEV BAĞIŞ KAMPANYAMIZ HK.

Değerli  Meslektaşlarımız;

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası başlıyor...
Hafta boyunca kalacak şekilde sosyal medya profil fotoğraflarını EKteki turuncu görselle değiştirmeniz , yakınlarınızı da bu değişikliğe davet etmenizi bekliyoruz.Böylece hep birlikte haftayla ilgili bir farkındalık  sağlamış olacağız.

Ayrıca Osmaniye Eczacı Odası olarak LÖSEV için destek amaçlı bağış kampanyası düzenlemiş bulunmaktayız.Odamız adına açılan Ekteki  Bağış  linkinden başvuru yaparak bağışta bulunabilirsiniz. Bağış sonrası tarafımıza ne kadar bağış toplandığı ile ilgili sertifika teslim edilecek olup, ulaştığında sizlerle paylaşacağız.
Önümüzdeki günlerde ise LÖSEV MASA TAKVİMİ tarafımıza ulaşacak olup, satışı odamızdan yapılarak elde edilen geliri LÖSEV’ e bağış yapacağız..

ODAMIZ ADINA AÇILAN BAĞIŞ LİNKİNİ KULLANARAK BAĞIŞLARINIZI YAPABİLİRSİNİZ..BAĞIŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

LÖSEV BAĞIŞ KAMPANYAMIZ HK.

03 Kasım 2023 - Okunma Sayısı : 653