Lösemili Çocuklar Vakfı Yardım Kutuları

15 Mar

Lösemili Çocuklar Vakfı Yardım Kutuları

14 Mayıs Eczacılık Haftası etkinlikleri çerçevesinde; Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında, bugün şimdilik 20 eczanemize Lösemili Çocuklar Vakfı’nın yardım kutusunu dağıtmış bulunmaktayız.

LÖSEV’in lösemili çocuklar için yaptıkları hepimizin malumudur, bu bağlamda bu projeyi düşünen, hayata geçiren ve destek olan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Okunma 407 defa Son Düzenlenme Perşembe, 27 Ekim 2016 19:00