41’inci Dönem Merkez Heyeti Altıncı Başkanlar Danışma Kurulu Ankara’da Gerçekleştirildi

41’inci Dönem Merkez Heyeti Altıncı Başkanlar Danışma Kurulu, 15 Mart 2019 tarihinde Ankara’da gerçekleştirdi. Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu Üyeleri ile Bölge Eczacı Odalarının Başkan ve Yöneticileri’nin katılımıyla gerçekleştiren toplantının gündemini eczane denetimleri ile SGK ve TEB arasında bağıtlı ilaç temin protokolü revizyonu oluşturdu.

Toplantının açılış konuşmasını, Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak gerçekleştirdi. Yapılacak revizyonun önemine değinen Çolak konuşmasında, “Protokol revizyonu ile ekonomik kazanımlar elde etmemiz elzem. Bizim bu kazanımları elde edebilmemiz için birlikte ve dayanışma ile hareket etmemiz şart” sözlerine yer verdi.

Toplantı, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz. Arman Üney’in sunumuyla devam etti. Üney, yaptığı sunumda protokol revizyonu ile bugüne dek elde edilen kazanımları, Türk Eczacıları Birliği’nin taleplerini ve sürdürülen çalışmaları detaylarıyla paylaştı. Üney, daha önce eczanelerde satılırken eczane dışına çıkarılan ürünlerle ilgili yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları aktardı.

41’inci Dönem Merkez Heyeti Altıncı Başkanlar Danışma Kurulu, Bölge Eczacı Odalarının Başkan ve Yöneticilerinin görüş ve önerilerini aktarmasının ardından sona erdi.

18 Mart 2019 - Okunma Sayısı : 666