E-FATURA GEÇİŞ SÜRECİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZ,

E-Fatura geçiş süreci ile ilgili odamızın çalışma yaptığı firma ve TEB in anlaşmalı olduğu Kolaysoft firmasının teklifleri aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Üyelerimizin değerlendirmelerini yaparak E-Fatura geçişleri için E-İmzalarını aktif etmeleri gerekmektedir.

Uyumsoft Firmasının iletişim bilgileri şu şekildedir: detaylar Ektedir.

BİLGİ İÇİN: Murat DERAN- Uyumsoft Bilgi Sistemleri İş Geliştirme Uzmanı-ADANA Bölge Temsilcisi

Telefon : +90 534 509 7636 murat.deran@uyumsoft.com

Kolaysoft ile Türk Eczacıları Birliği arasında yapılan değerlendirme neticesinde;

• eczacıkartfatura.com üzerinden e-fatura kullanan (eski, yeni kullanıcı farketmeksizin) tüm meslektaşlarımıza 1000 kontör bedelsiz olarak verilecektir.
  • Kooperatiflerimizden bazıları aidiyet üyelerine yıl sonuna kadar ücretsiz olarak kullanım tanımladığı ve bu meslektaşlarımızın da 1000 kontör hakkı saklı kalacaktır.
  • Kolaysoft fiyatı 1000 kontör 85 TL+KDV şeklindedir.
  • https://www.tebeczacikart.com/e-fatura linkini tıklayarak daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bilginize sunarız.

Ek Dosyalar

Ek dosya için tıklayınız...

11 Haziran 2021 - Okunma Sayısı : 203