İstanbul Eczacı Odası '' Online Tiyatro: Kürk Mantolu Madonna'' Adlı online tiyatrosu hakkında''

Değerli Meslektaşlarımız ;

İstanbul Eczacı Odasının düzenleyecek olduğu online tiyatro hakkındaki bilgiler aşağıdaki gibidir .

Bilgilerinize sunarız.

Sabahattin Ali'nin ölümsüz romanı "Kürk Mantolu Madonna", tiyatro oyunu olarak evlerimize geliyor.

2021 Bilimsel Eczacılık Haftası etkinliklerimiz kapsamında 13 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'de gerçekleştirilecek online tiyatroya tüm meslektaşlarımız davetlidir.

Kürk Mantolu Madonna, Miraç Eronat'ın uyarlama ve rejisiyle sahneye taşınıyor. Gerçek bir aşkın zarafeti, inceliği, yalnızlığın acıtıcı buruk çaresizliği sizlerin tanıklığında, yüreklerde kocaman bir iz bırakacak.

NOT: Tiyatro oyunu Odamızın Youtube sayfasında canlı olarak yayımlanacaktır. Tiyatro yayınına gecikmeli olarak katılan meslektaşlarımız, yayını geri sararak oyunu baştan izleyebilecektir.

Canlı yayın linki etkinlikten önce bu sayfada yayımlanacaktır.

Oyun broşürü için tıklayınız.

10 Mayıs 2021 - Okunma Sayısı : 463