İstanbul Eczacı Odası "Galenos'un İzinde Eczacılığın Doğduğu Topraklar"konulu online gezisi hakkında''

Değerli Meslektaşlarımız;

istanbul Eczacı Odası mailine göre;

2021 Bilimsel Eczacılık Haftası etkinliklerimiz kapsamında, "Galenos'un İzinde Eczacılığın Doğduğu Topraklar"ı ziyaret ediyoruz.

12 Mayıs Çarşamba günü saat 21.00’de gerçekleşecek olan “Galenos’un İzinde Eczacılığın Doğduğu Topraklar’’ konulu online gezimiz Oda web sayfamızdan canlı olarak yayınlanacak olup Eczacı Odalarına kayıtlı tüm meslektaşlarımızın katılımına açıktır.

Online gezimizi üyeniz meslektaşlarımıza duyurmanızı önemle rica ederiz.

"Galenos'un İzinde Eczacılığın Doğduğu Topraklar “ konulu online gezi hakkında ayrıntılı bilgi için;

Canlı yayın linki etkinlikten önce bu sayfada yayımlanacaktır.

NOT: Online gezi Odamızın Youtube sayfasında canlı olarak yayımlanacaktır. Gezi yayınına gecikmeli olarak katılan meslektaşlarımız, yayını geri sararak baştan izleyebilecektir.

Gülcemin Kılıç
Kordinatör Eczacı