Yargıtay ve Danıştay Mensupları ve Hak Sahiplerinin İlaç Temini Hakkında

Değerli Meslektaşlarımız,Bilindiği üzere Birliğimiz ile; T.C. Yargıtay Başkanlığı arasında 28.02.2018 tarihinde “Yargıtay Meslek Mensupları Ve Bakmakla Yükümlü Oldukları Aile Fertlerinin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol”üT.C. Danıştay Başkanlığı arasında 02.03.2018 tarihinde “Danıştay Meslek Mensupları Ve Bakmakla Yükümlü Oldukları Aile Fertlerinin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol”ü imzalanmıştır.

Sözleşme basım işlemleri Birliğimizce tamamlanmış olup, eczacı odalarımıza talepleri doğrultusunda gönderilmektedir. Yargıtay ve Danıştay mensupları ve hak sahiplerinin tedavisi için düzenlenen reçetelerin eczanelerden temini sırasında, reçete giriş işlemleri, Birliğimizin yazılımı olan ve Farma Inbox üzerinden erişilen reçete giriş ekranı aracılığıyla gerçekleştirilecektir. Reçete girişleri için izlenecek işlem basamaklarına ait görseller, duyurumuzun ekinde yer almaktadır. Tüm meslektaşlarımızın bilgisine önemle sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

1)